web analytics

How To Get Pregnant On Youtube

Hallo schoonheden Weten jullie hoe je baby’s maakt? Ik zal je alles vertellen. Eerst heb ik een vrouw nodig om het voor te doen. Dit zijn geen vrouwen, dit zijn mannen! Ik weet hoe het moet!.

Weet je dat zeker? Mijn mama doet het naast vuur. Het maakt haar heet. Vuur maakt haar baby’s. (Cyr lacht) Idioot! Zo maak je geen baby’s.

Hoe doe je het dan gemenerik? Ik toon het je. Eerst! Nemen we een bagel en een worst! Wat doe je dan? Waarom hou je je bek niet!.

Je neemt de worst, en (kreunen) en je bijt erop! (Schreeuwt in verschrikking) (Na na na na) Zo doe je dat niet!.

Wel ja, vertel het me dan! Baby’s hebben glijmiddel nodig. (Sexy muziek speelt) En nu, genie? We moeten tegen elkaar aan wrijven. (Sexy muziek speelt).

Zo doe je dat niet! Hoe zou jij het dan doen? (Deur opent) Jongens, ik ben thuis. Oh nee, ik ben zwanger. OH (applaus).

Pregnancy Tips How to Get Pregnant Fast

Are you ready to start a family? do you want to start that family fast? i’m jill from Tampa, Florida here to tell you how to start your family quickly. The most obvious way is to have sex of course but timing is everything. It actually is hard to get pregnant unless you are 14 and don’t want to be pregnant. So the way to do this is know your menstrual cycle. Assuming a 28 day menstrual cycle, you’ll ovulate at about day 14. I recommend having intercourse every other day starting at about day 11 and go through about day 17.

Leave a Reply